Over Cosmentis

Wie zijn wij?

CosMENtis ontwikkelt Luxe Scheerproducten (MEN³) en is Exclusief invoerder & Groothandel in doeltreffende mannenverzorgingsproducten; onder meer 4VOO ’distinct man’

Anti-aging, huidverbetering en nat scheren is onze sterkte.

Zichtbaar en voelbaar resultaat met minimale inspanning is een absolute must. Voor mannen met een gevoelige- of probleemhuid zoals eczeem, seborroïsche dermatitis of psoriasis bieden we een oplossing met MEN³

Wat doen we?

Ons doel is exclusieve cosmetische producten (cosmeceuticals) te ontwikkelen & te verdelen. Geen afgeleiden van vrouwenproducten, maar producten perfect afgestemd op de mannenhuid.

Wij zijn betrokken bij alle aspecten inzake ontwikkeling van een product. Gaande van onderzoek tot relaties met B2B klanten. Wij werken nauw samen met research-based bedrijven en zijn steeds op zoek naar exclusieve mannenverzorgingsproducten en oplossingen die innoverend en doeltreffend zijn.

Wij focussen ons op de resultaten en werken enkel "business 2 business". Onze business partners (verkooppunten met advies) zijn men´s skincarecentra, huidverbeterings- en dermatologische centra, medispa´s, wellnesscentra en cosmetisch artsen. Kortom, wij werken met professionele partners die de filosofie en de wetenschap van CosMENtis volgen en uitdragen.

Als expert in mannenverzorging leiden wij jaarlijks 10-tallen professionelen op tot "skincoaches" (gediplomeerde specialisten in mannenverzorging) en werken wij nauw samen met de medische wereld (chirurgen en dermatologen).

Wij staan niet meer op beurzen. Tijd en geld gaat naar onderzoek, de kwaliteit van onze producten, opleidingen en persoonlijke begeleiding van elke B2B partner. Bovendien zijn onze bestaande klanten onze beste reclame.


Als drijvende kracht achter CosMENtis stel ik mezelf graag even voor.

Katleen Vrombaut: "Voor onze B2B partners ben ik gewoon Katleen. No-nonsense, straight to the point, zakelijk correct en punctueel; maar vooral een adviseur in het zoeken naar nieuwe opportuniteiten voor uw business.

Na 8 jaar officina-apotheker ben ik overgestapt van de publieke apotheek naar de farmaceutische industrie waar ik mijn kennis nog heb kunnen verbreden en gedurende 10 jaar ontzettend veel heb geleerd.

Echter, het ondernemerschap en mijn passie bleef knagen. Mannencosmetica was een stiefmoederlijk behandelde markt, hij moest het meestal stellen met flauwe afgeleiden van damesproducten waardoor het gewenste resultaat vaak uitbleef.

Met mijn diploma als achtergrond, mijn kennis en doorgedreven passie voor werkzame cosmetica ben ik op zoek gegaan naar de meest innovatieve en allerbeste producten en werkzame ingrediënten op de markt. Tijdens mijn zoektocht heb ik een stukje van de wereld afgereisd. Tot ik in contact kwam met chemici die mijn passie deelden... en hier begon mijn verhaal... CosMENtis: bridging pharmaceuticals and men´s skincare".

Over Cosmentis

CosMENtis is dé nummer één partner voor Skincare Professionals die kiezen voor Superieure kwaliteit inzake Huidverbetering, Anti-Aging & Scheren voor hun mannelijk cliënteel.

CosMENtis ontwikkelt Luxe Scheerproducten MEN³ en is Exclusief invoerder & Groothandel in doeltreffende mannenverzorgingsproducten o.m. 4VOO 'distinct man'.

Zicht- en voelbaar resultaat met minimale inspanning is een absolute must. Voor mannen die investeren in hun huid en looks zijn er geen betere alternatieven.


Neem contact op

 • Telefoon:
  +32(0)16/202533
  +32(0)479/458359
 • Email:
  info@cosmentis.com
 • Adres:
  Grensstraat 1D
  3010 Leuven

Copyright© 2015 Cosmentis: Marketingmateriaal, foto´s, (pers)teksten en cursussen mogen op geen enkele wijze verspreid of overgenomen worden, tenzij CosMENtis Benelux u hiervoor de reproductierechten heeft verleend of tenzij u een verkooppunt (B2B klant) bent. Korte aanhalingen zijn toegelaten mits de bron www.cosmentis.com duidelijk wordt vermeld.