home  4VOO
 
CENTRA
 4VOO
 PRODUCTEN
 4VOO
 EVENTS
 
home

  HOME
  Exclusieve Mannenproducten (4VOO en Manceuticals)
  Men's Skin Care Centra
  Verzorgingstips
  Sfeerbeelden
  Foto's voor en na
  Pers
  Bekende 4VOO gerbruikers: celebrities
  Plastisch chirurgen en Botox
  Professionele partner worden
  CosMENtis Benelux
  CONTACT
 

 

Exclusieve Mannenproducten (4VOO en Manceuticals)

4VOO "distinct man"(only for men)

4VOO (lees als "for voe") is een gamma verzorgingsproducten enkel en alleen voor mannen. Deze basisverzorgingen zijn ontwikkeld om de kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid te verbeteren. Deze exclusieve cosmetica voor mannen dragen bij tot een verzorgd voorkomen en bijgevolg tot succes en zelfvertrouwen. 4VOO "distinct man" wordt uitsluitend verdeeld via exclusieve mannensalons, wellnesscentra, medispa’s, dermatologische centra, en de betere schoonheidsspecialisten. 4VOO werkt nauw samen met de medische wereld.

Marek
Marek, dokter in de biochemie, was in zijn jeugdjaren al gefascineerd om er jong, gezond en dynamisch te blijven uitzien. Na 3 jaar wetenschappelijk onderzoek op de mannenhuid, ontwikkelde hij samen met een team van apothekers en biologen een reeks huidverzorgingsproducten voor mannen, producten die hijzelf het liefst wou. Vandaag is 4VOO de uiting van Marek’s voortdurend streven naar perfectie, kwaliteit en luxe.

To the point : minimale inspanning-maximaal resultaat!
Het 4VOO gamma bestaat uit slechts enkele producten. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO "distinct man" is: minimale inspanningen met maximale resultaten.

Betrouwbaar
De 4VOO producten zijn niet getest op dieren en bevatten geen minerale oliën, kleurstoffen of bleekmiddelen. Bewaarmiddelen en geurstoffen worden tot een absoluut minimum beperkt, en gebruikt enkel wanneer nodig. 4VOO producten zijn olie in water emulsies en geen water in olie emulsies. Dit is een ingewikkeld procédé met als resultaat dat de producten nooit vet aanvoelen en zeer snel in de huid dringen. De flacons ziijn allemaal voorzien van een ‘airless’ systeem. Dit zorgt ervoor dat het product niet in aanraking komt met zuurstof in de lucht of enige bacterie.

PP3
PP3 of palmityol pentapeptide-3 is wellicht het meest innovatieve ingrediënt in al de 4VOO producten. Een erg kostbaar actief bestanddeel dat in maximale concentraties aanwezig is. Het vernieuwt de huid van binnenuit zodat deze minder snel kan verouderen, maar vooral een erg gezonde en energieke uitstraling krijgt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat PP3 op het 20ste Wereldcongres Dermatologie erkend en verkozen werd omwille van zijn superieure eigenschappen in vergelijking met de klassieke afgeleiden van retinol, fruitzuren en vitamine A derivaten.

Exclusief voor mannen
Het is niet mogelijk om in alles de beste zijn. 4VOO kiest dan ook resoluut om enkel huidverzorgingsproducten voor mannen te ontwikkelen. Dit is zowat een unicum in de wereld. 4VOO wordt consequent aanbevolen door plastisch chirurgen, , zit in de reiskoffer van belangrijke zakenmannen , in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van de jet set en vele beroemdheden. Er goed uitzien, zonder veel omwegen, zonder tijdsverlies. Snel en efficiënt. De nieuwste trend. Verkoopspunten met persoonlijk advies: klik hier

Bekijk hier een filmpje over 4VOO met Apotheker Katleen Vrombaut (zaakvoerder 4VOO Benelux) en Dr van Heijningen, (Plastisch chirurg te Knokke en Blankenberge)

Manceuticals: "Bridging pharmaceuticals and skin care."

De naam ManCeuticals  is een synergie  van de prefix “ MAN” en “pharmaceuticals”.  Deze producten zijn het resultaat van jarenlang onderzoek op de mannenhuid door een team apothekers, farmacologen en dermatologen. De ManCeuticals producten zijn hoogtechnologisch en perfect afgestemd op de noden en karakteristieken van een mannenhuid met kleine problemen (donkere kringen onder de ogen, fronsrimpels, te snelle baardgroei en sterk gedeshydrateerde huid) . Geen loze beloften, maar keiharde wetenschappelijke bewijzen en resultaten.

Copyright

Alle teksten, foto’s, video, marketingmateriaal, persteksten … op deze site mogen op geen enkele wijze worden verspreid of gebruikt of overgenomen, tenzij CosMENtis Benelux u hiervoor de reproductierechten heeft verleend of tenzij u een verdeelcentrum (klant) bent. Voor de toekenning van deze rechten kan u een aanvraag sturen naar info@cosmentis.com

Korte aanhalingen uit artikels zijn toegelaten tenzij voor commerciële doeleinden mits de bron “CosMENtis Benelux : Bridging pharmaceuticals and men’s skin care : www.cosmentis.com duidelijk wordt vermeld.

 

CosMENtis Benelux

Grensstraat 1D/301 - 3010 Leuven
tel: 0032 (0)16/202533 - fax: 0032 (0)16/652547
gsm: 0032 (0)479/458359
“Bridging pharmaceuticals and men’s skin care”
"Expert in mannenverzorging"
BTW: BE 0876 127 160 
Donkere kringen onder ogenGevoelige huid mannen - Cosmetische chirurgie man - Plastische chirurgie mannen - Mannenverzorging - Verzorging voor mannen - Verzorgingsproducten mannen - cosmetica voor mannen - Gezichtsbehandeling voor mannen - Huidverzorging man - Opleidingen verzorging mannen - Verzorgingscentra mannen - Verzorgingstips mannen - Donkere wallen onder ogen -


  NIEUWS
 
  Soon ... new website! »
 
 
 
  Aarschot (Althea) pakt uit “MEN ONLY!”  »
 
 
 
  Mannen, slaap je rimpels weg ! »
 
 
 
  4VOO uber TECH© producten : de nieuwste revolutie in men's skin care! »
 
 
 
  4VOO Is Changing The Tanning World In Style! »
 
 
 
Cosmentis Benelux | Grensstraat 1D | 3010 Leuven | Tel: 016/202533 | Fax:016/652547 | info@cosmentis.com | BTW: 0876.127.160
Cosmentis © 2007 | Inspired by Echo
home