Over Cosmentis

Wie zijn wij?

CosMENtis is officieel invoerder en groothandel in Benelux van 4VOO distinct man en Manceuticals. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve en doeltreffende mannenverzorgingsproducten met zichtbaar resultaat. Huidverbetering en anti-aging is onze sterkte.

Wat doen we?

Ons doel is exclusieve cosmetische producten (cosmeceuticals) te verdelen (voornamelijk in Benelux) die het verschil maken. Geen afgeleiden van vrouwenproducten, maar producten perfect afgestemd op de mannenhuid.

Wij zijn betrokken bij alle aspecten van de ontwikkeling van een product, gaande van onderzoek en productontwikkeling tot relaties met klanten. Wij werken ook nauw samen met research-based bedrijven en zijn steeds op zoek naar exclusieve mannenproducten die vernieuwend en doeltreffend zijn.

Wij focussen ons op de resultaten en werken enkel "business 2 business". Onze business partners (verkooppunten met advies) zijn mannensalons en men's skincarecentra, huidverbeterings- en dermatologische centra, medispa's, wellnesscentra en cosmetisch artsen. Kortom, wij werken met professionele partners die de filosofie en de wetenschap van CosMENtis volgen en uitdragen.

Als expert in mannenverzorging leiden wij jaarlijks 10-tallen professionelen op tot “skincoaches” (gediplomeerde specialisten in mannenverzorging) en werken wij nauw samen met de medische wereld (chirurgen en dermatologen).

Wij staan niet meer op beurzen. Tijd en geld gaat naar de kwaliteit van onze producten, opleidingen en persoonlijke begeleiding van elke klant. Bovendien zijn onze bestaande klanten onze beste reclame.


Als drijvende kracht achter CosMENtis stel ik mezelf graag even voor.

Katleen Vrombaut: "Voor onze klanten (salons, men skincare centra, huidverbeteringscentra, medispa’s, chirurgen,..) ben ik gewoon Katleen. No-nonsense, straight to the point, zakelijk correct en punctueel; maar vooral een luisterende partner die helpt in het zoeken naar opportuniteiten voor uw business. In 1987 ben ik afgestudeerd als apotheker. Na 8 jaar ervaring in de publieke apotheek heb ik de overstap gemaakt naar een farmaceutisch bedrijf en gedurende 10 jaar heb ik daar veel geleerd. Echter, het ondernemerschap en mijn passie bleef knagen. Mannencosmetica was een stiefmoederlijk behandelde markt en is het nog steeds. Hij moet het meestal stellen met flauwe afgeleiden van damesproducten waardoor het gewenste resultaat niet wordt verkregen.

Met mijn diploma als achtergrond, mijn kennis en doorgedreven passie voor werkzame cosmetica ben ik op zoek gegaan naar de meest innovatieve en allerbeste producten op de markt. Tijdens mijn zoektocht heb ik een stukje van de wereld afgereisd. Tot ik in contact kwam met chemici die mijn passie deelden... en hier begon mijn verhaal… CosMENtis: bridging pharmaceuticals and men’s skincare”.

Over Cosmentis

CosMENtis is officieel invoerder en groothandel in Benelux van exclusieve en efficiënte mannenverzorgingsproducten. Huidverbetering en anti-aging is onze sterkte.

Wij kiezen enkel voor superieure kwaliteit. Mede daardoor zijn we de nummer één in de mannencosmetica. Voor mannen die investeren in hun huid, looks en toekomst zijn er geen betere alternatieven.


Neem contact op

 • Telefoon:
  +32(0)16/202533
  +32(0)479/458359
 • Email:
  info@cosmentis.com
 • Adres:
  Grensstraat 1D
  3010 Leuven

Copyright© 2015 Cosmentis: Marketingmateriaal, foto´s, (pers)teksten en cursussen mogen op geen enkele wijze verspreid of overgenomen worden, tenzij CosMENtis Benelux u hiervoor de reproductierechten heeft verleend of tenzij u een verkooppunt (B2B klant) bent. Korte aanhalingen zijn toegelaten mits de bron www.cosmentis.com duidelijk wordt vermeld.